Openlucht concert

De Coronacrisis houdt op dit moment het land volledig in zijn greep. Mensen mogen niet meer naar buiten en ouderen en gehandicapten mogen geen bezoek meer ontvangen vanwege eventueel besmettingsgevaar. Vele activiteiten bij zorginstellingen en verzorgingshuizen worden afgelast.

In deze tijd is muziek een uitkomst. Door het hele land worden massaal draaiorgels ingezet om de bewoners en het personeel een hart onder de riem te steken! Ook wij worden daarvoor ingezet. Zolang dat nog kan willen wij dit graag blijven doen.

Mogelijkheden:

Het draaiorgel bij verzorgingstehuizen en zorginstellingen: Op gepaste afstand brengen wij een serenade voor de ouderen of gehandicapten die geen bezoek meer mogen ontvangen of naar buiten mogen. 

Het draaiorgel ‘door de wijk’: het orgel wordt door de straten van uw woonplaats gereden en stopt hier en daar voor een vrolijke noot in deze vreemde tijd. Uiteraard houden wij ook hier gepaste afstand.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 0653752918 of mail naar info@janvaneijkdraaiorgels.nl.

De Rembrandt door de straten: voor het raam genieten van orgelklanken