Draaiorgelverhuur

Wij verhuren diverse draaiorgels voor ieder evenement. Denk bijvoorbeeld aan:
– Opening van een winkel(centrum), bedrijf, school, etc.
– Bruiloft
– Braderieën / Jaarmarkten
– Sinterklaas of Kerstviering
– Een verrassing voor de jarige
– Ontvangst voor uw gasten
– Eerste of laatste schooldag
– Optochten

U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken er een feestje van. Al onze orgels worden geleverd met begeleiding, u heeft er dus geen omkijken naar. Met veel succes speelden wij in diverse winkelcentra, verzorgingstehuizen en hebben wij vele bruiloften en partijen opgevrolijkt.

Wij verhuren orgels in alle soorten en maten. Hieronder vind u een overzicht van onze orgels:

Jaantje:

Ons kleinste Pierementje dat wij verhuren is geschikt voor binnen en buiten evenementen. Het orgeltje word met de hand gedraaid door de orgelman, maar ook u mag een poging wagen om het muziekboek op het juiste tempo te draaien. Bij het orgeltje zit een divers repertoire van Amsterdamse meezingers tot gezellige hits van nu.

Het Kleintje:

Het Kleintje is een gezellig draaiorgel wat niet al te groot qua omvang is, maar speelt als een volwaardig straatorgel. Mits de toegangsdeuren het toe laat kan ook dit orgel binnen spelen in een grote ruimte zoals een sportzaal of bedrijfsloods. De moderne technologie heeft niet stilgestaan, ook niet in de draaiorgelwereld. Het Kleintje is uitgerust met een zogeheten MIDI- systeem.  Daarbij is het ouderwetse kartonnen draaiorgelboek vervangen door een elektronisch systeem die het orgel aanstuurt. Dit geeft het orgel eindeloze mogelijkheden, en geeft het orgel een gigantisch repertoire!

De Anton Pieck en de Rembrandt:

De Anton Pieck en de Rembrandt zijn beide straatorgels. Deze orgels zijn zeer geschikt voor buitenevenementen. Met een repertoire van ruim 800 titels zit er ongetwijfeld iets bij wat precies bij uw evenement past. Het repertoire van deze orgels word bijna wekelijks uitgebreid, zodat u bij ons altijd de nieuwste hits kunt horen, van André Hazes tot Ed Sheeran, de Anton Pieck en de Rembrandt hebben het allemaal! Wilt u een speciaal liedje dat wij nog niet in ons repertoire hebben, dan kunnen wij (mits dit ruim van tevoren aangegeven word) dit nummer voor een meerprijs voor u maken.

Concertorgel de “Ruisdael”:

Ons grootste draaiorgel mag met recht een Concertorgel genoemd worden. De Ruisdael is 7 meter lang en speelt op het in de orgelwereld bekende 90 toets Carl Frei Gamma en telt 14 verschillende registers. Voor dit orgel hebben wij van Carl Frei Jr. vele mensuren gekregen voor het pijpwerk. Op het orgel prijken 11 handgemaakte beelden en heeft een prachtig geluid. De Ruisdael is in 1996 gereed gekomen en sindsdien heeft het veel succes gehad in binnen- en buitenland.

Het orgel heeft een repertoire van  ruim 400 titels, variërend van Klassiek tot modern. Wilt u een speciaal liedje horen dat wij nog niet in ons repertoire hebben, dan kunnen wij (mits de tijd het toelaat) dit nummer voor een kleine meerprijs voor u maken.

Kerst draaiorgel:

Onze draaiorgels hebben een groot repertoire met prachtige kerstliedjes, daarom zijn wij een graag geziene gast op diverse kerstevenementen. Denk hierbij aan een kerstmarkt, winterfair of een kerstfeest op school of in een zorginstelling. De orgels zijn versierd met mooie kerstversiering en lampjes en spelen uiteraard de mooiste liedjes, denk hierbij aan de traditionele kerstmuziek zoals Stille Nacht, Jingle Bells en Winter Wonderland, maar ook aan de grootste kersthits van nu zoals Driving home for Christmas en All I want for Christmas is you. Wij hebben het allemaal in ons repertoire!

Voor prijzen, afmetingen en overige informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.